Szkoła Alfa Horse Psychologia & Trening Koni Online
Od relacji do zebrania. Naturalna droga przez klasykę i biomechanikę.
1 – Imię i wiek konia
2 – Aktywność i Styl Życia
3 – Dieta i Suplementacja
4 – Opieka kowala
5 – Zdrowie (kontuzje, choroby, dodatkowe informacje)
Ważne
1 – Kopyta do oceny powinny być oczyszczone z brudu ( bardzo dobrze się do tego sprawdza szczotka druciana)
2 – W miarę możliwości koń powinien stać do zdjęć na twardym, równym podłożu.
3 – Aparat powinien być ustawiany równolegle do kopyt.
1 – Analizę przesłanych zdjęć kopyt, ocena ich stanu, symetrii oraz możliwych problemów (np. pęknięcia, nierówności).
2 – Wskazówki, jak prawidłowo dbać o kopyta konia, jak zapobiegać problemom zdrowotnym.
3 – Diagnostykę problemów takich jak ochwat, zapalenia, infekcje czy problemy z ukrwieniem i odpowiednie zalecenia.
4 – Ocenę, w jaki sposób ustawienie nóg konia, jego chód i obciążenie wpływają na stan kopyt i jakie działania można podjąć, aby poprawić jego biomechanikę.
Do każdego konia i kopyta podchodzę indywidualnie, dostosowując swoje zalecenia do jego potrzeb i warunków.
W razie potrzeby poproszę o dodatkowe zdjęcia lub filmy, aby jak najlepiej ocenić sytuację. Wszystkie szczegóły ustalamy już w trakcie konsultacji, aby zapewnić jak najwyższy poziom wsparcia.
Zasady konsultacji online:
KONTAKT:

Dziękujemy za zaufanie. Sprawdź teraz swoją skrzynkę i potwierdź subskrypcję. Jeżeli znajdziesz wiadomość w Spamie lub Ofertach nie zapomnij dodać mojego adresu do Bezpiecznych Nadawców.
Copyright © 2025 · All Rights Reserved · Szkoła Alfa Horse Psychologia & Trening Koni Online
Theme: Natural Lite by Organic Themes · RSS Feed
Wykorzystujemy pliki cookies do prawidłowego działania strony, w celu analizy ruchu na stronie, zapewniania funkcji społecznościowych oraz korzystania z narzędzi marketingowych. Czy zgadzasz się na wykorzystywanie plików cookies? Więcej informacji w Polityce Prywatności
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.