Czy to na pewno mięśnie?
A może tłuszczyk?
Jak to się dzieje, że niektórzy mają tak doskonale rozbudowane konie, mimo rzadkiej pracy lub niezbyt prawidłowej techniki treningu? Dlaczego my dwoimy się i troimy, idąc wytrwale przez kolejne szczeble drabiny szkoleniowej, a nasz koń nadal nie jest taki zaokrąglony jak koleżanki z boksu obok? Czy to zawsze kwestia treningu? A może jest w koniach coś, co nieco oszukuje nasze oko?
Posłuchajcie 17 podcastu – powinien on rozjaśnić nieco sytuację!
Wykorzystujemy pliki cookies do prawidłowego działania strony, w celu analizy ruchu na stronie, zapewniania funkcji społecznościowych oraz korzystania z narzędzi marketingowych. Czy zgadzasz się na wykorzystywanie plików cookies? Więcej informacji w Polityce Prywatności
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.